Flisebelægning

Flisebelægning i høj kvalitet

Har du brug for hjælp til flisebelægning? Så er du landet det helt rigtige sted. Jeg har nemlig stor erfaring med flisearbejde. Min virksomhed, AD Anlæg, er beliggende i Løgstør, men jeg kører ud til kunder i Aars, Farsø, Aalborg og omegn.

Jeg har været i branchen siden 1999, og valgte tilbage i 2019 at tage springet som selvstændig. Min rejse igennem branchen som anlægsgartner har givet mig en masse vigtige kompetencer – heriblandt lægning af fliser.

Hvis du på nuværende tidspunkt har svært ved at finde tid og overskud til at lægge en ny indkørsel eller terrasse, så tøv ikke længere. Jeg kan nemlig hjælpe dig med at lægge fliserne, så du slipper for lige netop den del af projektet.

Jeg tilbyder:

  • En meget høj faglig stolthed
  • ​Præcision og omhyggelighed
  • Høj kvalitet
  • ​Professionel og kompetent rådgivning

Flisebelægning efter eget ønske

Hvis du ønsker, at jeg skal klare flisebelægning for dig, så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte mig. Jeg garanterer, at jeg til hver en tid vil imødekomme dine behov og forsøge at skabe det resultat, du drømmer om.

Sideløbende tillader jeg mig dog at komme med faglige idéer til, hvordan vi kan udføre projektet i praksis.

Derudover hjælper jeg dig med valg af materialer, eftersom det er vigtigt, du vælger de rette materialer. Hvis du allerede har en belægning i din indkørsel, der trænger til en overhaling, er det vigtigt, at du næste gang vælger noget, der holder, og som er i høj kvalitet.

Mine priser afhænger selvfølgelig af flere faktorer – heriblandt materialevalg og i det hele taget opgavens omfang. Før jeg kan give dig en endelig pris, skal jeg derfor først vurdere opgaven, og derefter beregner jeg en pris til dig.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Hvis du har yderligere spørgsmål til flisebelægning, priser eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg sørger også for at give dig et uforpligtende tilbud, når jeg har vurderet opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 30 53 33 85, eller skriv en e-mail til alex@adanlaeg.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst.

  • Mere end 20 års erfaring i branchen
  • Jeg løser opgaven hurtigt og med høj kvalitet
  • Jeg rådgiver og hjælper dig til den rette løsning
(+45) 30 53 33 85
alex@adanlaeg.dk
Få dit tilbud