Ny indkørsel

Skal du have lavet en ny indkørsel?

​Har du brug for hjælp til en ny indkørsel? Så er du landet det helt rette sted. Jeg har stor erfaring med lige netop indkørsler efter at have været branchen siden 1999. Mit firma, AD Anlæg, ligger i Løgstør, men jeg kører gerne ud til kunder i Aars, Farsø, Aalborg og omegn.

Lægning af indkørsel kan umiddelbart føles som et uoverskueligt projekt, hvis du ikke har kastet dig ud i et lignende projekt før. Derfor er det altid en god idé at henvende dig til en professionel anlægsgartner som mig, der har mange års erfaring med flisebelægning i blandt andet indkørsler.

Jeg har siden 2019 været selvstændig. Det betyder, at jeg i den tid har fået endnu mere erfaring. Derfor stiller jeg blandt andet min faglige viden til rådighed. Jeg tilbyder nemlig også en faglig og kompetent rådgivning alt efter behov.

Jeg tilbyder:

  • ​Mange års erfaring i branchen
  • ​Gode priser
  • ​Høj fleksibilitet
  • ​Et effektivt arbejde
  • Præcision og omhyggelighed hele vejen igennem​

Hvad koster en ny indkørsel?

Som anlægsgartner kan jeg hjælpe med flisearbejde til en ny indkørsel. Det vil sige lægning af indkørslen. Det indebærer blandt andet, at du skal beslutte dig for materialevalg ved lægning af fliser.

Mine priser afhænger derfor af flere faktorer. Jeg kan ikke give dig en endelig pris, før jeg har vurderet opgavens omfang. Når jeg har beregnet en god pris, sender jeg efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig. Hvis der er behov for det, hjælper jeg også med materialevalg til din nye belægning.

For at sikre en god kontakt mellem mine kunder og mig er det vigtigt, du ringer til mig hurtigst muligt, hvis du allerede nu tænker, at du har brug for min hjælp til flisebelægningen.

Kontakt mig for flere informationer

Hvis vi skal aftale nærmere om en ny indkørsel, hører jeg meget gerne fra dig, så du kan få flere informationer, og vi kan drøfte muligheder og løsninger. Ring til mig på telefon (+45) 30 53 33 85, eller skriv til mig på e-mail alex@adanlaeg.dk.

  • Mere end 20 års erfaring i branchen
  • Jeg løser opgaven hurtigt og med høj kvalitet
  • Jeg rådgiver og hjælper dig til den rette løsning
(+45) 30 53 33 85
alex@adanlaeg.dk
Få dit tilbud