Om AD Anlæg

AD Anlæg

Mit navn er Alex.

Jeg har altid lagt en høj faglig stolthed i mit fag – og ønsker at sætte mit helt eget præg på det arbejde jeg udfører. Derfor valgte jeg i 2019 at tage springet som selvstændig, og arbejde med det jeg elsker allermest – nemlig haver og belægning. Jeg lægger stor vægt på kvalitet og præcision.

Jeg har arbejdet for flere større firmaer rundt om i landet, og været med til en del kreative projekter – se evt. mere i Galleri. Har du et haveprojekt du ønsker et tilbud på hører jeg gerne fra dig​

Jeg tilbyder bl.a.

Flisebelægning

Støttemure og trapper

Terrasser

  • Mere end 20 års erfaring i branchen
  • Jeg løser opgaven hurtigt og med høj kvalitet
  • Jeg rådgiver og hjælper dig til den rette løsning
(+45) 30 53 33 85
alex@adanlaeg.dk
Få dit tilbud